An existing barn was rebuilt to become a guest house. Wood cladding throughout creates a warm atmosphere. While clean white walls cut through the space to keep things light and create a unifying band of contrast.

While the project is simple and open, certain areas are highlighted through the use of patterned concrete tile. We installed custom designed terracotta colored concrete tile surrounding the wood burning stove. In the bedrooms, high contrast black and white tile, with heating below, defines the space.

Re-using as much of the original barn as possible, the existing horse stall doors were refinished by blackening the steel and inserting obscured glass.

We opened up the front of the barn with a twelve and a half foot wide Nanawall door, connecting the landscape to the warm interior.

Project Credits
Photography: Joe Fletcher
General Contractor: Lovell Kuhn Construction